Tämän kupletin juoni tiivistettynä:

näkökulmasta riippuen
joko suomenamerikkalainen
tai amerikansuomalainen mies,
suomalainen vaimo,
kolme tytärtä,
kalifornialainen löytökoira
ja vasta alkaneita seikkailuja
Yhdysvaltojen länsirannikolla.


maanantai 3. maaliskuuta 2014

Matkalaukkuostoksilla


Sairaspäivän aamuun otettiin pikakiepahdus kaupassa. Teiniintyvä nukkui sillä välin kotona pienet unet. On kyllä oikeasti tosi kipeä ja voipunut lapsi nyt. Huomenna hoitamaan tulee mummi, jotta pääsen töihin. Päätäni tosin särkee, mutta jospa en kuitenkaan itse sairastuisi.

Kuva yllä on auton takakontista kauppareissun jälkeen. Tavanomaisille lomille olemme lähteneet reput käsimatkatavaroina, mutta nyt todettiin, että näihin saadaan enemmän tavaraa. Niinpä lapset saivat valita omat käsimatkatavaralaukkunsa. Mustan ja violetin takana on vielä yksi carry on -kokoinen laukku.

Kuvassa oikealla alareunassa pilkottaa paketti laskiaispullia. Lisäksi haettiin sairastavalle Jaffaa ja banaaneja. Kassaneitiä meidän ostoksemme naurattivat.

Kouluuntuvaa täytyy tässä kohden kehua. Hän otti vapaapäivän eskarista ja oli taas kerrassaan upea kauppaseuralainen. Kouluuntuva on maailman reippain lapsi ja nyt kun hän oli tohkeissaan laukuista, tahtoi välttämättä pakata niitä kärryyn, kassalle ja taas kärryyn sekä kantaa autoon ja pois.

Olisikohan tämän päivän hommat nyt tehty, kun mennessä jo kiepahdettiin kierrätyskeskuksen kautta viemässä pois erä sitä sun tätä. Pikku hiljaa... Saavathan muurahaisetkin sitkeällä työllä aikaiseksi ison keon. 
1 kommentti: