Tämän kupletin juoni tiivistettynä:

näkökulmasta riippuen
joko suomenamerikkalainen
tai amerikansuomalainen mies,
suomalainen vaimo,
kolme tytärtä,
kalifornialainen löytökoira
ja vasta alkaneita seikkailuja
Yhdysvaltojen länsirannikolla.


keskiviikko 29. lokakuuta 2014

10 000


Blogia on käyty nyt katsomassa yli kymmenen tuhatta kertaa!

Tiedämme, että jotkut läheiset ihmisemme käyvät täällä, mutta sattumalta tai tarkoituksella, on tänne löytynyt muitakin lukijoita. Blogin tilastoista selviää, että tekstejä katsellaan eniten Suomesta, toiseksi eniten Yhdysvalloista. Käyntejä on kuitenkin melkein joka mantereelta: täällä on piipahdettu Euroopan ja Pohjois-Amerikan lisäksi myös Lähi-idästä, Aasiasta, Afrikasta ja Australiasta. Unohdinko jonkun?

Blogia on haettu sen nimellä ja nimentapaisilla hakusanoilla. Sen lisäksi tänne on päädytty, kun on etsitty tietoa kipsinpoistosta, ratsastustunneista, Kalifornian kuivuudesta ja matkustelusta San Franciscon alueella. Toivottavasti viihdykettä on ollut tarjolla silloinkin, kun varsinaista tietoa ei ole löytynyt...

Blogilla näyttää olevan vakituisia kävijöitä ja seuraajia sen lisäksi, että esimerkiksi blogilistan kautta käväistään satunnaisesti. Jossain vaiheessa tätä näyttivät selkeästi selaavan robotit ja aina välillä huomaan, että joku on juuri aloittanut blogin lukemisen vanhemmista teksteistä alkaen. Tilastot ovat sitten ihania!

Kaikkein suosituimpiin teksteihin kuuluu mm. "Puhdistukseksi" nimeämäni teksti, joka kertoi kevään raivausurakasta - osumien toivossa tekstit kannattaa siis nimetä esimerkiksi kuuluisien kirjojen nimillä. :) Suosituin on kuitenkin se postaus, jossa selostan puolison työhaastatteluprosessia meren yli. Siitä on toivottavasti jollekulle ollut hyötyä.

Blogin kommenteista olen ymmärtänyt, että tekstejäni ovat lukeneet mm. alueelle muuttamassa olevat ihmiset. Jonkun heistä tiedän sittemmin tavanneenikin, mikä on tosi hauskaa! Luultavasti tapaaja itsekin tietää tavanneensa minut, vaikka blogi näennäisen anonyymi onkin. Se on lähinnä valinta lasten puolesta, sillä hehän seikkailevat blogin teksteissä tahtomattaan ja koko blogista vain aavistuksenomaisesti tietoisina.

Lukijat ovat blogin tärkein juttu. Kiitos yli kymmenestätuhannesta käynnistä ja tervetuloa aina vain uudelleen. Jättämänne käyntijäljet ja kommentit ovat kirjoittajalle ilo.

6 kommenttia:

  1. Onnea! Iso määrä seuraajia. Suuri osa Afrikan klikkauksista tulee varmaankin multa, käyn yleensä päivittäin kurkkaamassa löytyttkö mitään uutta :-) On meinaan ainoa blogi jota aktiivisesti seuraan ja nautin kirjoitustyylistäsi (sekä siinä sivussa suvun kuulumisista) suunnattomasti. Keep going, my dear! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta. On kiva pysyä yhteydessä teihin, näinkin hassulla tavalla! :)

      Poista
  2. Tämähän vain tarkoittaa, että sun pitää kirjoittaa useammin ja laajemmin ja ruveta myymään mainoksia blogiisi ja ressata ja rakentaa media impperiumi sen päälle :-))
    Lähtikö mopo tai oikeastaan Prius taas käsistä?

    VastaaPoista
  3. Onnea! Jättääpä tänne puumerkkinsä myös yksi uusi lukija. Asun itse Suomessa amerikkalaisen mieheni kanssa. Ajoittain polte Jenkkeihin muutolle on tosi kova ja kysynkin mieheltäni, pitäisikö, pitäisikö, pitäisikö? ;) Vielä ei kuitenkaan ole siihen päädytty vaan asustellaan Espoossa. Kaikista eniten Pohjois-Amerikasta ikävöin ihania laskettelurinteitä, rentoa tunnelmaa, ihania kahviloita ja ravintoloita.. No aika moniakin asioita :) Niin kai se menee, että aina sitä kaipaa hieman jonnekin...

    Anita
    http://www.lily.fi/blogit/tervetuloa-suomeen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos puumerkistä ja tervetuloa blogin pariin! Olet varmaan oikeassa siinä, että seikkailijan mieli halajaa aina vähän jonnekin. Tunnistan tuon piirteen kyllä itsessänikin. Kiitos, kun jätit myös linkin blogiisi, tulen pian piipahtamaan.

      Poista