Tämän kupletin juoni tiivistettynä:

näkökulmasta riippuen
joko suomenamerikkalainen
tai amerikansuomalainen mies,
suomalainen vaimo,
kolme tytärtä,
kalifornialainen löytökoira
ja vasta alkaneita seikkailuja
Yhdysvaltojen länsirannikolla.


tiistai 30. joulukuuta 2014

Kieputusta


Ollaan siinä kohdassa lomaa, jossa kohtuulliset sielun ja ruumiin voimat ovat suunnilleen palautuneet - ja lapset alkavat kieppua.

Pari päivää sitten päätimme mennä liikkeen mukana ja vain lisätä vauhtia.
Huvipuisto oli Six Flags tästä vähän pohjoiseen. Puoliso halusi hankkia sinne kausilipun ja jäsenyyden ja näistä oli juuri nyt jokin hyvä diili.

Se hyvä diili jotenkin sotkeutui portilla. Joku laittoi jonkin merkinnän juuri siihen korttiin johon ei pitänyt ja sitten me seisoimme toista tuntia (!) asiakaspalvelun  kahdessa eri pisteessä selvittelemässä asiaa.

Näissä pisteissä ei ollut lapsille kerrassaan mitään tekemistä ja tovin kuluttua annoin tyynesti heidän vain kiipeillä kaiteissa ja juosta ympyrää. Lapsethan olettivat pääsevänsä huvipuistoon eikä toimistoon! 

Lopulta ilmaisin asiakaspalvelijallekin kiukkuni ja saimme koko päiväksi Express passin kaikkiin laitteisiin. Siitä oli hyötyä, kun puoliso halusi hirveisiin vuoristoratoihin ja pääsi siis pitkien jonojen ohitse ensimmäiseen vaunuun.

Lapsista huikein juttu taisi olla - lumi. Sitä oli lumitykitetty winter wonderlandiin ja se oli kylmää, ja märkää, yyh, ja sitä saattoi koettaa laittaa siskon niskaan.

Pääsimme myös laskemaan pulkkamäkeä. Pienin tahtoi välttämättä suuren lumipallokoristeen sisälle heittelemään tekolunta tontun silmille. Minä otin kuvia.

Paljon jäi vielä katsomatta ja kokeilematta, mutta onneksi on se kausilippu.

Tänään(kin) lapset lienee syytä viedä puistoon juoksentelemaan. Äsken pienin hilpaisi lastenhuoneesta ja kiljui ihastuneena: "Aikuiset, aikuiset! Minä opin juuri seisomaan päälläni! Eikö ole KAMALAA?!"

Viikko lomaa vielä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti